Selecteer een pagina

 

Financiën niet alleen leuk maar ook belangrijk, ik word er blij van!

Je financiën in kaart brengen is niet moeilijk. Graag neem ik je stap voor stap mee om grip te krijgen op je eigen financiële situatie, zowel zakelijk als privé.
Financiën kunnen makkelijk en heel toegankelijk zijn, het is helemaal niet zo lastig om grip op je financiën te krijgen en ook te houden.
Ik geloof erin dat geld niet saai is en een belangrijke basis is om succesvol te kunnen ondernemen en zo een leuk leven te kunnen leiden.

Mijn missie is het om je te begeleiden bij het op orde brengen van je administratie en het creëren van bewustwording in het maken van keuzes om overzicht te krijgen in het financiële plaatje om zo financiële ruimte hebben om dat te kunnen doen wat jij leuk vindt.
Niet langer zorgen hebben over je financiën, geen idee hebben hoe je er financieel voorstaat en daardoor wellicht de verkeerde keuzes maken. Als je niet op de hoogte bent van de financiële kant van je onderneming dan kun je ook niet weten waar je naar toe kunt.

Bijna 20 jaar geleden gestart als zzp-er, al bestond deze term destijds nog niet, hoge pieken en diepe dalen meegemaakt. Heel veel verschillende werkzaamheden verricht van officemanager en administrateur tot styliste, van winkeleigenaar tot boekhoudster en budgetcoach. Financiën zijn de rode draad in mijn gehele carrière. Mijn verschillende ervaringen gebundeld in mijn huidige werkzaamheden. Graag wil ik mijn ervaringsdeskundigheid inzetten om anderen te ondersteunen bij hun financiële administratie. Cliënten enthousiast adviseren, motiveren en inspireren, dat ben ik!

Mijn naam is Claudia Leertouwer, 47 jaar, moeder van 2 dochters en samen met mijn partner en jongste dochter woon ik in Stad aan ’t Haringvliet op Goeree Overflakkee.

Weet je niet hoe te beginnen? Ben je de financiële draad kwijt? Dan help ik je graag. Neem contact met mij op.

06-11742876


mail@claudialeertouwer.nl