Particuliere Dienstverlening

Business&Lifestyle

Intakegesprek

De eerste kennismaking vindt plaats via een telefonisch, geheel vrijblijvend  intakegesprek van een half uur. Hier zijn geen kosten aan verbonden. Je krijgt een duidelijke uitleg over mijn diensten. We bespreken je huidige administratie en financiële situatie en bekijken of ik iets voor je kan betekenen.

Business&Lifestyle

Budgetcoaching

We bespreken de huidige financiële situatie tijdens een huisbezoek, ordenen de administratie en je financiële situatie wordt in kaart gebracht door middel van een maand/jaaroverzicht. We onderzoeken de mogelijkheden van toeslagen, belastingvoordelen of voorzieningen. Ook eventuele schulden worden in kaart gebracht. Nadat je administratie op orde en je financiële situatie in kaart is gebracht begeleid ik je maandelijks in het leren omgaan met je nieuwe budget met duurzame financiële zelfredzaamheid als einddoel.

Er zijn kosten aan verbonden als je besluit om de hulp van een budgetcoach in te schakelen. Het krijgen van overzicht geeft rust en voorkomt verder financieel leed, de investering meer dan waard! Ik bied geen schulphulpverlening of bewind voering maar werk juist preventief aan het voorkomen van een schuldsaneringstraject. Een budgetcoach maakt geen betalingsafspraken met schuldeisers en geeft geen advies op het gebied van financiële producten.

Business&Lifestyle

Budgetbeheer

Het beheren van uw inkomsten uitgaven door middel van een beheer- en leefgeldrekening wanneer zelfredzaamheid niet mogelijk is. Door een druk leven niet aan de administratie toekomen of misschien gewoon geen zin hebben om het zelf te doen en liever tijd overhouden voor andere leukere zaken.

Business&Lifestyle

Workshops/Trainingen

– Post uitzoeken & ordenen, administratie ordenen & bijhouden

– Soorten inkomsten, voorliggende voorzieningen, vergroten inkomsten

– Vaste lasten, incidentele uitgaven, huishoudelijke uitgaven, onverwachte uitgaven

– Maand- en jaarbegroting, betalingsmogelijkheden, bespaartips

– Sparen, valkuilen lenen, omgaan met schuldeisers