Zakelijke Dienstverlening

Business&Lifestyle

Intakegesprek

De eerste kennismaking vindt plaats via een telefonisch, geheel vrijblijvend intakegesprek van een half uur. Hier zijn geen kosten aan verbonden. Je krijgt een duidelijke uitleg over mijn diensten. We bespreken je huidige administratie en financiële situatie en bekijken of ik iets voor je kan betekenen.

 Business&Lifestyle

Ondernemen

Het raakt mij dat zoveel ondernemers angst hebben voor cijfers, belastingdienst en geld. Een goede administratie is erg belangrijk, de basis van een onderneming. Door het ontbreken van deze basis hebben veel ondernemers geen goed lopend bedrijf. Dat is zonde, het kan wel! Ik als businesscoach kan je helpen om weer grip op de situatie te krijgen, structuur, planning en ondersteuning bieden om een inzichtelijke sluitende administratie te voeren. Omdat ik het ondernemerschap begrijp kan ik een goede sparringpartner zijn.

Business&Lifestyle

Boekhouding

Als ondernemer doen waar je goed in bent, focussen op eigen werkzaamheden en dat uitbesteden wat je niet (makkelijk) zelf kunt aan een professional. De vrijgekomen tijd besteden aan je bedrijf, je klanten, geld verdienen en ruimte voor leuke zaken. Ik als boekhouder kan je complete administratie overnemen, van boekhouding en aangifte omzetbelasting tot het doen van de inkomstenbelastingaangifte.

 Business&Lifestyle

Workshops/Trainingen

Post uitzoeken & ordenen, administratie ordenen & bijhouden

– Opzetten boekhouding

– Organisatie & planning

– Maand- en jaarbegroting

– Omzet- & Inkomstenbelasting